RECENTE FOTO’S

Einde van het werkjaar van de verhalenweverij

Op 29 mei werd het eerste werkjaar van de verhalenweverij afgesloten met een leuke activiteit.

Vakantie Denoek in Nieuwpoort

Zoals elk jaar gingen de kinderen van Denoek op vakantie in Nieuwpoort , ze verbleven er in het hotel ‘COSMOPOLITE’.Vandaar werden er vele uitstappen gepland.

Uitstap logistiek personeel

Naar jaarlijkse gewoonte maakte het logistiek personeel een uitstap. Dit jaar trokken ze op 18 juni naar het vernieuwde Africamuseum te Tervuren.

Personeelsdag 2019

Op 4 juni 2019 werden de personeelsleden van Monte Rosa in de bloemetjes gezet. Deze werd afgesloten met een barbecue voor iedereen.

Ontspanning na inspanning

Op 15 mei 2019 hield Monte Rosa een Algemene Personeelsvergadering ( APV ). Na afloop ervan werd de directie, de voorzitter, het personeel en de stagiaires uitgenodigd om met z’n allen een frietje te eten. Het werd een gezellige boel onder een prachtige zon. Een geslaagde teambuiding hoeft soms niet meer te zijn.

TEAMBUILDING AG INSURANCE 28 MAART 2019

Op 28 maart 2019 streek een ploeg van AG Insurance in het domein van Monte Rosa neer. Met vereende krachten gingen zij het domein te lijf . Voor hun een alternatieve vorm van teambuilding, voor ons een opgekuist domein waar de kinderen en het personeel weer kunnen van genieten.

TEAMBUILDING MSD 17 OKTOBER 2018

MSD Belgium is een toonaangevend onderzoeksgebaseerd farmaceutisch bedrijf dat een breed scala aan innovatieve farmaceutische producten ontdekt, ontwikkelt, produceert en op de markt brengt om het leven van patiënten in België en de rest van de wereld te verbeteren. Voor hun teambuildingsactiviteiten hebben zij besloten om in Monte Rosa een handje te komen helpen met het onderhoud van het domein waarvoor hartelijk dank.

60 jaar Monte Rosa

Monte Rosa bestaat in 2018 60 jaar. Dit werd op 15 september 2018 feestelijk gevierd. Het was een uitgelezen kans om terug in contact te komen met ex-collega’s en ex-gasten.Het was een blij weerzien voor velen. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen tot het welslagen van deze reünie verdient dan ook een dikke merci.

 

VERHALENWEVERIJ 9 JUNI 2018

De Verhalenweverij Sociaal vzw wil lezen toegankelijker maken voor mensen uit kansengroepen (zoals mensen met een migratie-achtergrond, anderstalige nieuwkomers, mensen in kwetsbare leefsituaties en jongeren in de bijzondere jeugdzorg) door samen met hen verhalen te creëren (schrijven en illustreren), te vertalen of voor te lezen. 

Door activiteiten te organiseren willen ze lees – en schrijfplezier, alsook creativiteit, bij deze kansengroepen stimuleren, en hierdoor bijdragen aan een positief zelfbeeld. Op 9 juni 2018 kwamen ze in Monte Rosa langs voor een workshop.

 

PERSONEELSFEEST 2018

Ons jaarlijks personeelsfeest vond plaats op 7 juni mei 2018. De boog kan immers niet altijd gespannen staan.

PONYKAMP PAASVAKANTIE 2018

Tijdens de paasvakantie konden de jongste kinderen van Monte Rosa, dankzij de financiële steun van AG Insurance, genieten van een ponykamp. Ze verzorgen, borstelen maar ook ritjes maken met de pony’s ,hier genoten de kinderen echt van. 

PASEN IN MONTE ROSA

Team Adelante verzorgde dit jaar op paasmandag 2 april 2018 een heerlijk paasontbijt voor onze gasten, waarvoor hartelijk dank. De kinderen hebben er van genoten!

KERSTBOOMVERBRANDING

Op 6 januari 2018 ging er in Linden een kerstverbranding door ten voordele van Monte Rosa. Na de nieuwjaarsreceptie georganiseerd door en voor de ouders in de zaal van Denoek ( stoofvlees met frietjes,mmm ) vertrok iedereen naar Linden.Daar was er veel volk, veel rook en gensters,een cavabar, glühwein, chocomelk, … een heuse indrukwekkende vuurshow, kerstboom werpen. Kortom een gezellig samenzijn en zeker voor herhaling vatbaar. 

TEAMBUILDING KBC 20 oktober 2017

Op 20 oktober 2017 kwam een grote delegatie van KBC onze werkmannen een handje helpen. Het domein werd verder opgeruimd maar ook onze vensters kregen een beurt. Bedankt voor deze belangeloze inzet. 

TEAMBUILDING BNP PARIBAS 5 OKTOBER 2017

Een groot domein onderhouden, zoals Monte Rosa, is voor het logistiek personeel geen sinecure. Gelukkig ging op 5 oktober 2017 de teambuilding van BNP Paribas hier door. Met vereende krachten werd er gesnoeid en verhakseld. Tegelijkertijd werd ook het bos opgeruimd. Waarvoor onze welgemeende dank.

TEAMBUILDING LUMUNIS

Op 29/08/2017 ging de teambuilding van Luminus op het domein van Monte Rosa door. Zij zorgden voor elk wat wils. In de voormiddag zorgden ze ervoor dat het domein er kraaknet bij lag. In de namiddag bezorgden ze onze kinderen een leuke spelnamiddag met waterspelletjes, estafetten,…De leuke dag werd afgesloten met een heerlijke barbeçue voor personeel en kinderen. Iedereen heeft hiervan genoten. Lumunis, bedankt voor de inzet. 

Els Lenaerts

In memoriam Els Lenaerts (1975-2013)

 

 

Els Lenaerts, onze secretariaatsmedewerkster, overleed op 37-jarige leeftijd na een moedig gedragen ziekte.

Lieve Els,

je hebt een stempel gedrukt op Monte Rosa en op iedereen die jou daar ontmoet heeft

je hebt een plaats veroverd in ons hart en in het hart van Monte Rosa

Jouw vriendschap
je gedrevenheid

het voorbeeld dat je voor ons was

… we zullen je niet vergeten.