Login
 
  Minimize

    

 
Uitstap logistiek Minimize

Op 9 mei 2017 brachten onze logistiekers een bezoek aan het klooster van de Zusters van Vorselaar. Zij waren in de wolken en onder de indruk van de pracht en praal van het klooster.Een impressie van dit bezoek krijg je op de foto's hier beneden.

  

Bezoek logistiek personeel 9 mei 2017 Minimize
  

Paasontbijt Minimize

Op paasmaandag 2017 werden er in gans Monte Rosa paasontbijtjes geleverd door "Team Adelante" . Bedankt alvast voor deze gulle attentie. Zowel kinderen als personeel hebben genoten van dit zeer uitgebreid en luxueus ontbijt.

  

Paaseieren zoeken Minimize

Op paasmaandag 17 april 2017 ging er een gezinsactiviteit door op Monte Rosa. Het was een heel geslaagde dag waarop veel ouders, broers en zussen aanwezig waren. Natuurlijk kon het paaseieren zoeken niet ontbreken.

  

Activiteitenverslag 2016 Minimize

Het activiteitenverslag 2016 is klaar. Iedereen die hierin geïnteresseerd is kan het hier nalezen.

  

Nieuwjaarsreceptie Minimize

Op 6/1/2017 werd er op het nieuwe jaar feestelijk geklonken door personeelsleden, familie en gasten. Een aanzet tot een hopelijk leuk werkjaar.

  

ijzerenberg Minimize

Op dinsdag 4 oktober 2016 ging de beeldenexpo in de " IJzerenberg" terug van start. Dit jaar was het thema " Utopia". Gerenommeerde en aanstormende kunstenaars uit binnen- en buitenland stelden hun werk tentoon vertrekkende van het idee : de verbeelding van Utopia ontdek je in een natuurlijke omgeving. De opbrengst hiervan is ten voordele van "Monte Rosa" en " De Wissel". Veel dank dan ook aan Diederik Jacobs ( lid van de AV van Monte Rosa ) en co en de vele vrijwilligers ( waaronder van de Boven-Lo) die met vereende krachten deze tentoonstelling op touw hebben gezet.De vernissage kon alvast rekenen op mooi weer, veel volk en een prachtige locatie. Meer foto's vind je hier beneden.

  

Ijzerenberg 2016 Minimize
  

" Den Hoffuif" 24/09/2016 Minimize

Op 24 september 2016 organiseerden de vrijwilligers die werken in de volkstuintjes een fuif ten voordele van Monte Rosa. Hartelijk dank hiervoor. Meer foto's vind je hieronder.

  

fuif "Den Hof" 24/09/2016 Minimize
  

Afsluiting project Minimize

Op 23 september 2016 werd het project " Als de start moeilijk is" afgesloten met een informatievoormiddag. Een 40-tal mensen dachten mee over de opvang van deze kwetsbare groep. Silke Willems , als projectverantwoordelijke, schreef een projectrapport dat hier  terug te vinden is.. Met dank in de eerste plaats aan Silke die dit project gedragen heeft en aan de provincie die het finançieel mogelijk heeft gemaakt. 

 

  

Teambuilding Vito Minimize

Op 8 september 2016 hield het onderzoekscentrum " Vlaams instituut voor technologisch onderzoek" of Vito een teambuildingsactiviteit in Monte Rosa. Zij werkten het Robinsonveld verder af, de weg ernaar toe en hielpen mee aan het dak van ons nieuw tuinhuis. Hartelijk bedankt voor jullie inzet.Meer foto's vind je hier.

  

vakantie DeNiz te Malmedy Minimize

Ook dit jaar ging de DeNiz op vakantie met de kinderen. Na de beslommeringen van school, rapporten, ... was dit een leuke afwisseling. Dit jaar was de bestemming Malmedy. Nog meer foto's vind je hier.

  

Activiteitenverslag 2015 Minimize

Het activiteitenverslag 2015 is klaar. Je kan het hier nalezen.

  

Teambuilding D'Ieteren Minimize

Op 21 mei 2016 kwam een team van D'Ieteren onze werkmannen een handje toesteken.bij het opruimen van het bos.Dit wordt stilaan een traditie waar wij natuurlijk niet rouwig om zijn.Na de noeste arbeid smaakte een welverdiende bbq.

  

21 mei 2016 D'Ieteren Minimize
  

Personeelsfeest 3 mei 2016 Minimize

Ons jaarlijks personeelsfeest vond plaats op 3 mei 2016. De boog kan immers niet altijd gespannen staan.

 

 

  

Personeelsfeest 3 mei 2016 Minimize
  

teambuilding AG 28 april 2016 Minimize
  

Carnaval 2016 in Monte Rosa Minimize

Ook in Monte Rosa sloeg de carnavalsgekte toe .


 

 

 

 

 

 

 

 

  

Teambuilding Nationale Loterij 26/02/2016 Minimize
  

Opbrengst kalender Minimize

Rond de eindejaarsperiode werd een kalender verkocht ten voordele van Monte Rosa. De opbrengst hiervan, 1750 €,  zal in ieder geval goed besteed worden. Monte Rosa wil dan ook Nico Vical bedanken voor zijn inzet voor dit project.

 

  

De Sint op bezoek in Monte Rosa Minimize

Ook dit jaar is de Sint ons niet vergeten. Op woensdag 2 december 2015 bracht hij ons een bezoek waar de kinderen en hun ouders enorm hebben van genoten.

  

Afscheid "hoveniers" 8/11/2015 Minimize
  

Halloween 2015 in Monte Rosa Minimize
  

Fuif 26 september 2015 ten voordele van Monte Rosa Minimize
  

Foto's reünie 12 september 2015 Minimize
  

Facebook Minimize

  Monte Rosa vind je nu ook terug op Facebook . 

  

Vrijwilligersdag 10 juli 2015 DHL Minimize

Op vrijdag 10 juli zijn een aantal vrijwilligers van DHL onze technische dienst een handje komen helpen. Hierdoor werd er op korte tijd zeer veel werk verzet en dit werd ten zeerste geapprecieerd . Dank hiervoor.

 

  

D'Ieteren klusjesdag Minimize
    

Personeelsfeest 2015 Minimize
    

Opening studio's De Shelter Minimize

De Shelter is een samenwerkingsinitiatief van de vzw’s De Wissel, Amber en Monte Rosa en is gericht op jonge kwetsbare ouders en zwangere jongeren. In het kader hiervan is het klooster, gelegen in het domein van Monte Rosa, verbouwd tot knusse, eigentijdse studio's. Een fotoreportage van de officiële opening op 12 mei 2014 vind je hieronder.

    

Foto's Opening studio's De Shelter Minimize
    

Monte Rosa wordt een beetje groter Minimize

Monte Rosa heeft er een afdeling bij. De Vlieger, een organisatie binnen de bijzondere jeugdzorg  gevestigd te Deurne, wordt namelijk officieel een afdeling van Monte Rosa.

De officiële naam  blijft VZW Monte Rosa (met een afdeling De Vlieger in Deurne).
De maatschappelijke zetel blijft  Heidebergstraat 249, 3010 Kessel-Lo.

Voor de concrete werking verandert er niets.

 

    

Copyright 2010 by Monte Rosa
Downloaded from DNNSkins.com